Първоначално публикувано от Zafo_84
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
помогнете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеДобре препоръчваш компютър, ама що лъжеш човека, че жтд-то не пали дюза от заминал термостат?
Виж първо как се държи термостата, ако не загрява за 15- 20 мин. до 90 гр. и не стои постоянно там го смени и тогава вече, ако не се оправи търси диагностика, защото може да свети от всичко.
Моята лампа гаснеше след рестарт на двигателя.
Пробвай и като откачиш плюса на акумулатора за кратко дали ще изгасне. Ако си знаеш кода разбира се.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе е съвсем така, когато свети колата влиза в авариен режим на работа и това води до увеличен разход на гориво.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Първоначално публикувано от denkata97 Покажи съобщениеЗдравейте колеги!Купих си Алфа 166 2.4 JTD,светна ми на таблото едно като дюза и все едно разпръсква гориво.Може ли да ми кажете какво е това.И как се отстранява тази повреда и дали е сериозна.Колата иначе си пали и работи.
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеда от дефектирал датчик,не от самия термостат,абе сака си комютър,защо да гадаем сега на сляпо да объркваме колегата,тъкмо си я е купил и ние сега да му напълним главата със скъпи части и ремонти а може и да е нещо незначително например от даване на ток и тнт.
Първоначално публикувано от denkata97 Покажи съобщениеЗдравейте вав мойта Алфа няма вграден чейнджър, може ли да се постави друг и как ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от denkata97 Покажи съобщениеКолеги като заключвам вратите със ключа те автоматично се отключват, а със дистанционото на ключа не може
Има много писано по въпроса. Примерно тук
Можеш да ползваш и търсачката.
Проблемът ти може да се дължи и на неработещи контакти в бравите на предните врати или заради лоши връзки между предните врати и купето.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от denkata97 Покажи съобщениеОтказа ми парното и климатроника на компютара ми пише OFF свалих клемата на акумулатора да се рестартира компютара и сега не мога да напиша кода не действа нито едно копче ?
Провери предпазители F5, F9, F17 и F18 в таблото под волана. Броят се отляво надясно и отгоре надолу.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от denkata97 Покажи съобщениеПроверих предпазителите и са здрави но при мен не са под номера а над всеки предпазител пише сервиз.
1 - Да свалиш таблото с предпазителите (сваля се лесно, като се развие рапидката горе посредата), обърни го и размърдай буксите отзад.
2 - На самият ICS на гърба му има предпазител. Добре е да го провериш и него.
За свалянето на ICS - а ползвай това ръководство.
PS:
Какво е състоянието на акумулатора? Да не е паднал? Колата пали ли нормално? Другите консуматори работят ли?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:16.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment